Markering av Pride🏳️‍🌈

Markering av Pride🏳️‍🌈

Elevrådsleder Leah og elevrådsrepresentant Nora leste en flott appell ved skolestart i dag.

Velkommen alle sammen, så fint at dere kom og heiset regnbue-flagget sammen med oss! 

Juni måned e en fin og herlig måned hvor vi fokuserer på inkludering og mangfold. Vi er så heldig å få gå på en skole hvor elever, lærere og foreldre får lov å være den de vil være.  Det er det mangfold handler om. Man skal få lov til å kle seg som man vil, like det man vil og være den man vil være. Og det er akkurat det denne måneden setter søkelys på og derfor er det så utrolig viktig å markere mtp at i noen land er det ikke lov til å være den man vil være.  

 

 

Pride handler om vennskap, stå sammen og rett og slett være den man er. Kanskje hvis du føler deg alene eller annerledes så vet du at det alltid er noen her for deg og kanskje går igjennom de samme tingene som deg. Vi alle er unik og forskjellig på hver vår måte og verden hadde vært ufattelig kjedelig om alle var helt lik. Ingen er “normale” og uansett hvordan man vrir og vender på det er det noe som gjøre deg unik og annerledes. Og kanskje akkurat de tingene som gjør deg unik og annerledes, kanskje d gjør noen andre sin dag bedre eller at andre tørr å være seg selv.  

Håper alle får en fin dag videre, ta vare på hverandre og husk å være unik og annerledes er bare en fin ting. Tusen takk for oss!! 

Tilbake til oversikt