Fullt program for 7. klasse på fagdag i Elche 

Fullt program for 7. klasse på fagdag i Elche 

DNSR har mange spennende tettsteder og byer i nærheten, og lærer man spansk, som alle gjør på skolen, så kan det være motiverende å bytte ut læreboka med en mer ekte fagramme, noe vi gjorde onsdag.

Elche ligger en snau halvtime unna skolen og er Valencia fylke sin tredje største by. Elche har mye å tilby, blant annet to svært anerkjente ting på UNESCOs verdensarvliste over verdens fremste kulturminner og naturområder. 

Onsdag var hovedtemaet en rebusløype i byen. Elevene fikk elleve ulike caseoppgaver, og skulle finne elleve ulike steder ved hjelp av å spørre etter veien, bruke google maps eller andre hjelpemidler. Da elevene fant stedet,  måtte de svare på ulike spørsmål, og på den måten vise at de hadde klart oppgaven.  

Dramatikk under lunsjen: Alle vet vi jo at melketennene må felles, og det kan skje både her og der. Å hanskes med en  bocadillo rett fra ovnen, kan få uante følger, noe Elliot merket. Om det var den siste av de tjue melketennene vet vi ikke. Snart har du alle de trettito permanente tennene, Elliot😊 

Etter rebusen og lunsjen, gjensto det en snau halvtime før retur skolen. Lek bør man aldri bli lei av. 

Det er kjekt å dra på fagtur med greie elever. 

Åge, Ann-Kristin og Kai 

Tilbake til oversikt