Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/f/1/cf76cuh7m/webroots/r617147/utilities/functions.php on line 738 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/f/1/cf76cuh7m/webroots/r617147/utilities/functions.php on line 738 Dagen derpå.... - Den norske skolen i Rojales - norsk skole i Spania
Dagen derpå....

Dagen derpå....

Tirsdag var det idrettsdag.

Onsdag var det nok flere som kjente at det strammet litt ekstra i enkelte muskler. Mange ville sikkert da tenkt at i dag skal vi ta det rolig, slappe litt av og la kroppen hvile. Men, ikke gjengen på vgs! Klokka 0915 satt hele gjengen fra vg1, vg2 og vg3, men sine lærere, på buss til Orihuela. Dagens mål: FJELLTUR! «De må være gærne» var det nok endel som tenkte. Legge ut på fjelltur dagen etter en blytung idrettsdag? Hva skjer, liksom? I tillegg er det meldt 30 grader og sol fra skyfri himmel. Vel, ja, så er vi kanskje litt gærne....Men fjelltur ble det, og for en tur! Vi la i vei, godt innsmurt i faktor 30, og med en grei dose motivasjon. Fra startgropa så vi opp i fjellheimen. Langt der oppe så vi «korset» og visste at der var toppen. Det var DIT vi skulle! Turen opp var litt lang, litt bratt og litt heavy. Men hva gjør nå det når vi er sammen, ler og fjaser, samtidig som vi svetter og stønner litt.

Etterhvert kom flere og flere seg helt opp. På toppen fikk vi se en magisk utsikt over det vakre landskapet vi bor i. Vgs-sjefen, Kristine, spanderte Twist og Kvikk Lunsj, og selv om vi var ganske slitne var det bare så kul stemning der oppe. For noen blir en slik tur som «a walk in the park», mens for andre er det mer slit og mareritt, og en sti som aldri tar slutt. Men, når du kommer på toppen er det som om all frustrasjon og utmattelse bare slipper taket. Vi mestret det! Den beste følelsen i verden! Motivasjonen, som nesten var forsvunnet, kom tilbake og gjengen bare nøt øyeblikket. Turen ned gikk som en drøm.......hvert fall nesten. Vi var et gjeng som kom litt av stien og måtte vandre i kratt og steinrøys, for så å måtte gå en omvei før vi kom på rett sti igjen, dette skapte litt ekstra «frustrasjon», men det var snart glemt. De «gærne» ungdommene på vgs er utrolig omsorgsfulle, og flinke til å oppmuntre hverandre. I tillegg er de faktisk veldig pratsomme, og når man babler og preker så går tida utrolig fort, og man «glemmer» melkesyre, svette og pustebesvær. Til slutt satt alle i bussen, trygt forplantet i gode seter med air condition på fullt! Vi rakk et lite stopp på bensinstasjonen der vi kjøpte is, kald brus og litervis med vann. Takk for en herlig dag! We did it!

Dagens beste kommentarer:

 • Truls, det må bli sekser i gym, nå, ikke sant?
 • Hanne Line, kan du bære meg?
 • Hvor er den «skyggen» som KRØ-lærer snakket om?
 • Skal vi gjøre dette neste år, også? Bare før opp fravær på meg allerede!
 • Åhhh endelig, en liten nedoverbakke.....
 • Hvor er Kåre? Når jeg endelig er på toppen så er ikke KRØ-lærer her for å vitne prestasjonen. Lill Vivian – husk å si dette til Kåre, ok?
 • Jeg tror ikke vi gikk her da vi gikk oppover.....
 • Vrææææl........Hva er det, så du en slange? Nei, det var en flue.....ekkelt..
 • Dritbra innsats, du kom deg opp! Har du vært her før? Nei, og jeg kommer aldri tilbake.....
 • Åhh, det er så deilig å være nede....men, vi har samflekse til i morra? Drit! Ja, pluss spansk.........hæ, spansk også......?
 • Åh herregud, vi klarte det!

Ja folkens, vi klarte det! VGS ruler! Nå er det bare eksamen igjen......

Takk for en megaflott tur vgs! Vi er stolte av dere! Klem fra Lill Vivian, Truls, Kristine og Hanne Line

PS: Ja, det blir ny tur til neste år J

Tekst: Hanne Line

Bilder: Kristine

Tilbake til oversikt