Skolegenserne er i produksjon!

Skolegenserne er i produksjon!

PRESSEMELDING FRA CIVVIES UB:

Skolegenserne er i produksjon!

Vår visjon er å produsere høykvalitetsklær til en forbrukervennlig pris.

 

Plagg som representerer en skole er ofte et etterspurt produkt av både elever og foreldre, når vi i Civves UB hørte at DNSR var interessert i slike plagg nølte vi ikke med å gripe sjansen.

Vi har valgt å gå for et enkelt men elegant design på venstre bryst og på baksiden av genseren. Vi har tatt inspirasjon fra den gamle skolelogoen, men vårt design er en redigert og nyoppusset versjon av logoen. Både på framsiden og baksiden er det avbildet en palme og ei sol, men på baksiden er designet betydelig større og detaljer som en strand er implementert. I tillegg er det printet «Den norske skolen i Rojales» og nettstedet til skolen; «DNSR.NO» på baksiden.

Administrasjonen er en motivert gruppe bestående av daglig leder Christer Viborg, Økonomiansvarlig Hans Kristian Harsvik, Markedsføringsansvarlig Christian Olsen, og produktansvarlig Ingvald Lundervold.

Gjennom riktige valg og markedsføring skal Civvies tilby produkter som garanterer god kvalitet og samtidig en lett og sikker handel.

«Bare å lage noe eget er alltid utfordrende, men vi i Civvies skal gjøre alt i vår makt for å lage noe vi kan kalle vårt. Vi føler vi har klart å videreutvikle designet slik at det er både mer innbydende og bedre som hverdagsklær», sier daglig leder Christer Viborg.

Vi i administrasjonen ser fram til en spennende tid der vi skal bevise at et par enkle visjoner kan bli noe stort.

Civvies – Clothes for the civilian.

 Kontaktperson:
Christer Viborg, daglig leder i Civvies UB
Tlf: 413 42 506

Tilbake til oversikt