Pressemelding fra: RicoRico UB

Pressemelding fra: RicoRico UB

- Vi gleder oss veldig!

RicoRico UB starter salg førstkommende torsdag. Det vil bli salg av pizzasnurrer, som alle kan spise!

Vi er en ungdomsbedrift som skal selge fersk mat hver torsdag. RicoRico UB består av 5 elever fra vg3 og 1 elev fra vg2. Vi har god erfaring med matlaging og salg fra i fjor og nå gleder vi oss til å starte igjen. På menyen førstkommende torsdag står pizzasnurrer.

Allergivennlig

I år vil vi sette fokus på at alle kan spise maten vår. Pizzasnurrene vil bli laget av ferske råvarer fra den lokale Mercadona. Årets første salg vil være både laktose- og glutenfri. Pizzasnurrene inneholder heller ikke egg.

Denne beslutningen gjorde vi med tanke på at flere elever har forskjellige allergier. Pizzasnurrene vil bli servert med forskjellig fyll som kjøttdeig, ost, tomatsaus og skinke. 

Salget skjer utenfor nybygget, hvor ungdomsskolen og videregående holder til. Det vil bli satt opp bord og plakater – du kan ikke unngå å legge merke til oss.

Salget starter klokken 11:30–12:15. Husk å ta med 2 euro.

Vi har valgt å drive med matbedrift fordi skolen tilbyr ikke matsalg eller kantine i matfriminuttene. Vi så derfor dette som en god mulighet til å gi et tilfredsstillende, samtidig sunt og energirikt tilbud til elever og lærere på Den Norske Skolen i Rojales.

-Det er veldig viktig for oss å selge til alle og at alle får muligheten til å kjøpe mat. Vi vil at alle skal føle seg inkludert. Derfor har vi både tilpasset produktet for allergier og livstiler, Daniela Castro, Produksjonsansvarlig RicoRicoUB.

-Vi gleder oss veldig til å ta imot tjeneste til den nye bedriften, samt næringsrike og gode måltider. Elevbedriften har bevist før at de kan selge god mat til elever og lærere, avslutter Einar Lerheim med et smil, Mentor RicoRico UB

Kontaktperson:

Tobias Malm Jansen, Daglig leder i RicoRico UB

Tlf: 97729345

Tilbake til oversikt