Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/f/1/cf76cuh7m/webroots/r617147/utilities/functions.php on line 738 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/f/1/cf76cuh7m/webroots/r617147/utilities/functions.php on line 738 Annonseplass i årets unike Årbok? - Den norske skolen i Rojales - norsk skole i Spania
Annonseplass i årets unike Årbok?

Annonseplass i årets unike Årbok?

Hei alle!

10. trinn er i disse dager i ferd med å avslutte arbeidet med Årboka. Boka er en slags minnebok med bilder og artikler som viser hvem som har vært elever og ansatte på DNSR i år, samt noe om hva vi har holdt på med. Vi planlegger å produsere 200-250 bøker, og første salgsdag er som vanlig 17.mai. Vi er å treffe i Torrevieja og i kirka. Det er selvsagt mulig å få kjøpt boka på skolen i etterkant.

Vi selger også annonseplass i boka. En hel side koster 90 euro, en halv side 55 euro, og ¼ side 35 euro. Vi har jobbet med å besøke bedrifter samt sende mail, men kanskje er det noen der ute som vi ikke har fått tak i. Det er fortsatt mulig å bidra, og få nettopp DIN annonse og ditt bilde i årets bok. Er du interessert i å reklamere for din bedrift i boka vår? Det er fortsatt tid!  Ta kontakt med elevene i 10. trinn, eller send mail til: hanne.line.rasmussen@dnsr.no  Vi vil sende deg en kontrakt med all info. Du må sende oss en logo som du ønsker å ha i boka.

Det koster en del å trykke opp boka, men et eventuelt overskudd vil bidra til vår klassekasse som forhåpentligvis vil bringe oss på en herlig skoletur etter endt skriftlig og muntlig eksamen.

På forhånd takk.

Vennlig hilsen 10. trinn 2017/18 ved DNSR

Tilbake til oversikt