17.MAI 2024 🇳🇴☀️🇳🇴

17.MAI 2024 🇳🇴☀️🇳🇴

Da har vi endelig fått ruten for årets 17.mai-tog fra Torrevieja kommune, som også i år ønsker oss hjertelig velkommen til å dele en bit av våre norske tradisjoner 🇳🇴🇳🇴🇳🇴
 
Toget går ikke så langt, men verdens hyggeligste korps kommer også i år så det blir en god blanding av spanske rytmer, Abba og Ja vil elsker.

Ja, vi skal nyte hvert eneste skritt fra statuen Hombre del Mar ved strandpromenaden i Torrevieja til plassen foran restaurant Pacu.

Der blir det tale fra representant fra Torrevieja kommune, apell fra vår egen elevrådsleder, Leah Melo Haga, det blir underholdning av elevene fra 1.-7.trinn og 10.trinn selger sin kjempefine Årbok -en minnebok fra skoleåret 2023-2024 som selvfølgelig både besteforeldre og tanker og onkler ønsker seg til bursdag.

Vi gleder oss også til å ønske alle velkommen til skolen fra kl.14.00-16.00 til tradisjonell feiring, med bl.a. leker i regi av 9.trinn, og der FAU har stelt i stand til en uforglemmelig feiring for både store og små.

Kl.10.30 møter alle elever ved statuen Hombre del Mar i Torrevieja der 8.trinn selger flagg og 17.mai effekter.

Minner også om at Russ 2024 står for flaggheising 🇳🇴 på skolen kl.09.00, så alle er hjertelig velkommen til å overvære det også.

Fra alle oss på skolen ønsker vi dere en strålende dag og feiring.
Hilsen Signy & co

Tilbake til oversikt