En utedag på vgs☀️

En utedag på vgs☀️

Sånn kan man ha det når man går på vgs hos oss!

Enda ett nytt skoleåret begynner å nærme seg slutten og for elevene på videregående kan dette være en utfordrende tid med mange vurderinger, travle hverdager og medelever som kanskje flytter tilbake til Norge snart.

Derfor er det ekstra viktig at vi lærere på videregående hjelper elevene med å skape god minner sammen og hjelper de med å «koble litt av».

I går rettet vi derfor søkelyset mot samhold, aktivitet og vennskap for elevene i 2. og 3. videregående. Dette gjorde vi ved å ta med elevene ut på tennis og ha papirflykonkurranse (ja, dette var faktisk like artig for elevene i vg3 som elevene i 1. klasse!! J ).

I tillegg brukte 2. videregående litt av dagen sin for å overraske læreren sin med lunsj, som sitter hjemme med brukket fot.

Disse guttene fungerte som trenere og lærere denne dagen. Ettersom tennisferdighetene til KRØ lærer ikke er det aller beste, er det helt supert å ha slike flinke elever som er med å hjelpe!

Tennisen var en suksess! Til tross for varmt vær, stekende sol og varierende ferdigheter blant elevene (og lærerne..), var det mye latter og mestring. Følelser elevene har godt av å kjenne på i disse dager. Nå er det 9 skoledager igjen av året, så her er det bare å nyte hvert sekund sammen med disse fine elevene! J

Tilbake til oversikt