Caritas Rojales

Caritas Rojales

Det er dessverre ikke alle barn som er gode og mette når de legger seg om kvelden her i vårt eget nabolag, så det er stort behov for hjelp.

I løpet av uka har familier som ønsker å være med og glede andre til jul kunnet levere poser med basisvarer som melk, sukker, linser, ris, pasta, hermetikk, munnbind og antibac.

Skolen hadde avtale med Caritas i Rojales om å levere posene på tirsdag 14.12.21. Caritas er Den katolske kirkes nødhjelpsorganisasjon som hjelper alle uavhengig av religiøs tilknytning.

Givergleden har vært stor, og på tirsdag lastet vi opp 3 biler og tok ruta ned til kirka i Rojales. Her ble vi møtt av tre fantastiske kvinner fra Caritas som tok oss hjertelig i mot. De forteller at behovet for litt ekstra hjelp er stort blant mange familier i kommunen. To år med covid har vært ekstra vanskelig, og dette merkes særlig rundt høytider. De opplever mange som tar kontakt for å få litt ekstra hjelp.

Fra elevrådet var Marielle (vg3) og Leah (10. trinn) med, FAU var representert av Maj Britt og Trude og fra skolen deltok Einar, Renathe H og Hanne Line.

Tusen takk til alle som har vært med og gjøre julen bedre for både barn og voksne i vårt eget nabolag.

PS: Utenfor kirka i Rojales er det ei fantastisk julekrybbe (El Belèn), anbefaler alle som har mulighet om å besøke denne.

Feliz navidad💜

 

Med vennlig hilsen Elevrådet, FAU og skolen.

Tilbake til oversikt