Basket EB - Nominert i kategorien «Beste Logo» i Ungt Entreprenørskap!

Basket EB - Nominert i kategorien «Beste Logo» i Ungt Entreprenørskap!

Onsdag 14.april kl. 12.00 avgjøres det om vi får en av våre elevbedrifter på ungdomsskolen som vinner i konkurranse med 149 (!) andre nominerte elevbedrifter!

Konkurransen dekkes på Facebook: Ungt Entreprenørskap Viken, og på YouTube. (Link blir klar snart.)

I den anledning er det gjort et intervju med Baskets EB – Gabriela, Rebecca F, Adina og Nathalia.

Hvordan reagerte dere da dere fikk vite at dere var nominert?

- Vi ble rett og slett overrasket, ikke fordi logoen ikke var bra, men fordi det var ca. 150 andre elevbedrifter som var med i konkurransen, og vi tenkte at vi hadde liten sjanse. En annen grunn er at vi bor i utlandet, så å bli nominert «i Norge», var en ære.

Hvordan var prosessen for å lage logen?

Det startet med navnet til bedriften, Baskets EB. Vi hadde hele tiden tanken på at navnet måtte være med i logoen. Vi ville også ha med noe som viste kundene hva vi driver med, og derfor valgte vi å ha med en kurv. Vi hadde mange forskjellige ideer til farger og design, men vi bestemte oss for denne, og det er vi takknemlige for.

Hva var deres forretningsidé?

Gaveboksene er et ferdig produkt hvor forskjellige varer er pakket inn av oss. Det er personaliserte gavebokser, både i innhold og i utseende. Det varierer fra hva kundene liker, tåler og ønsker i gaveboksene. Kundene bestemmer også selv størrelse på boksen, og hvor mye de vil bruke på gaveboksene. Vi jobber for at kundene våres skal kunne gi gaver til andre uten å forlate huset eller bruke tid på å måtte handle selv. Kjøperen får personaliserte ferdig-produkter til avtalt dato og pris. Våre kunder er lærerne på skolen, men vi jobber stadig med å få utvide markedet vårt utenfor skolen også. Produktet vi lager passer spesielt til de som er opptatt og/eller jobber, men som vil fortsatt gi gaver og overraskelser til andre. Vi markedsfører via Instagram, Facebook, skolens nettside og ved å henge opp plakater utenfor portene hvor foreldrene står, og på arbeidsrommene til lærerne.

Hvordan ble bedriften til?

Bedriften vår består av 4 jenter fra 9. og 10. trinn. Vi hadde alle veldig lyst å gjøre noe som kunne bringe glede til andre selv under Covid-19, så vi bestemte oss for at vi skulle ha en bedrift i lag. Vi snakket lenge om bedrifter som kunne fungere selv under corona, og til slutt valgte vi det som nå er Baskets EB.

Lykke til i konkurransen i morgen fra alle på skolen!

Oppdatert 14.04.21: Basket EB nådde ikke opp på pallen denne gang, men både de og skolen er superstolt av en fin-fin nominering til årets beste logo!

Tilbake til oversikt