Sin dolor no hay recompensa

Sin dolor no hay recompensa

Vgs-elevene kan se tilbake på en hektisk heldagsprøveperiode, og i forrige uke fikk de også karakterene for første termin. 

Nå har hverdagen innhentet oss igjen, men med alt som ligger i skolens nærmiljø, både når det gjelder urørt natur og byliv, er det fullt mulig å organisere hyggelige utflukter med faglig trøkk.

På DNSR foregår kroppsøvinga utendørs hele året, men i går organiserte vi i Vg2 egentreninga på en litt annen måte og dro til Cosmopolitan Wellness Club. Det er utvilsomt Spanias flotteste treningskjede, der vi kan skjemme oss bort med alt som finnes i seks etasjer. Cosmopolitan er som en liten bydel, det har absolutt alt – og litt til!

ABD, Agua Express, Aqua Wellness, Bailes, Body Combat, Body Pump, Bosu, Ciclo, Club de Corredores, Dinamización, Escuela Natación, Estiramientos, GAP, Pilates, Step, Yoga og Zumba; i går kunne elevene velge det de hadde mest lyst til, og i tillegg fikk de praktisert språket mens de trente.

Vis a vis Cosmopolitan finner vi Domino’s, så vi avsluttet kvelden med pizza og hyggelig samvær. Uten mat og drikke, duger heltene ikke!

(Ja, det er fullt mulig å ha det trivelig sammen med elevene sine, og det på en helt vanlig tirsdag ettermiddag, i starten av februar;-)

Tilbake til oversikt