Operasjon Dagsverk 2015 (OD-dagen).

Operasjon Dagsverk 2015 (OD-dagen).

OD-dagen ved skolen ble gjennomført av skolens elevråd onsdag 21. oktober.

Elevrådsleder Ruben Bredal åpnet kvelden med å ønske velkommen og fortelle de frammøtte om at Operasjon Dagsverk er Norges største solidaritetsaksjon av, med og for ungdom. Det er ungdom som arrangerer OD, ungdom som jobber på OD-dagen og det er ungdom som får sine liv forbedret av de innjobbede midlene. Midlene går til ungdom i lav- og mellominntektsland.

Deretter introduserte han 6. trinn som framførte melodien ”Deamons” – en solid framføring av klassebandet. ”Scenen” ble så overlatt til Turngruppa som utførte noen halsbrekkende stunts ute i skolegården.

Det var lagt inn flere aktiviteter ute i skolegården bl.a. fotball, slå ball og bordtennis. Lærer Jan Erik utfordret alle frammøtte til en bordtenniskamp. Hvis han tapte, gav han 2 euro til OD. Hvis motstanderen tapte måtte vedkommende ut med 1 euro til OD. Ryktene sier at Jan Erik visstnok ikke betalte noe …….

3., 4. og 5. trinn bidro med 3 flotte sanger av artisten Ottar Big Hand Johansen som de, dagen før, hadde opptrådt med i Sjømannskirka.

Elevrådslederen takket så alle de fremmøtte for bidrag, som elevrådet fikk inn i form av inngangspenger, salg av pølser og brus, vaffelkake (m/brunost), juice m.m.

I det hele tatt et vellykket arrangement, og elevrådslederen opplyser at alle pengene som kom inn oversendes uavkortet til Operasjon Dagsverk sentralt

Tilbake til oversikt